Team

team01

Ronald van Rooijen

Directeur

Ronald heeft in 2010 Compareweb opgericht om consumenten te helpen bij het vergelijken van producten. Destijds waren vergelijkingswebsites nog schaars waardoor Nederlanders lastig het beste of goedkoopste product konden vinden. Door voornamelijk websites in de telecom te beheren heeft Ronald veel kennis van die branche. Voorheen was Ronald assistent accountant bij KPMG. Ronald heeft een master in entrepreneurship afgerond.

team01

Kevin Mol

SEO specialist

Hallo! Ik ben Kevin, ik heb in 2014 mijn stage afgerond bij Compareweb. Ik heb 1 maand langer stage gelopen omdat Ronald stiekem de verkeerde data overgenomen had van het stage contract. Nadat ik dit aankaartte ben ik ontvoerd en werk ik full time bij Compareweb. Ik heb een specialisatie in UX en Design. Stuur a.u.b. water en eten.

team01

Rakesh Chinnoe

Junior SEO specialist

Oudste teamlid en tevens jongste medewerker van Compareweb. Heeft de opleiding communication & multimediadesign afgerond en veel ervaring opgedaan in het vakgebied als freelancer. Nu sinds november 2016 werkzaam aan bureauzijde bij Compareweb waar Rakesh zich bezighoudt met copywriting, design, front end development en het onthouden van het getal Π tot 20 decimalen and counting…

team01

John Doe

Content marketeer

Binnenkort onze nieuwe content marketeer!

team01

Jane Doe

Stagiair

Binnenkort onze nieuwe stagiair!