Team

team01

Ronald van Rooijen

Directeur

Ronald heeft in 2010 Compareweb opgericht om consumenten te helpen bij het vergelijken van producten. Destijds waren vergelijkingswebsites nog schaars waardoor Nederlanders lastig het beste of goedkoopste product konden vinden. Door voornamelijk websites in de telecom te beheren heeft Ronald veel kennis van die branche. Voorheen was Ronald assistent accountant bij KPMG. Ronald heeft een master in entrepreneurship afgerond.

team01

Kevin Mol

Lead UX designer

Hallo! Ik ben Kevin, ik heb in 2014 mijn stage afgerond bij Compareweb. Ik heb 1 maand langer stage gelopen omdat Ronald stiekem de verkeerde data overgenomen had van het stage contract. Nadat ik dit aankaartte ben ik ontvoerd en werk ik full time bij Compareweb. Ik heb een specialisatie in UX en Design. Stuur a.u.b. water en eten.

team01

Lucas Snel

Full-stack webdeveloper

Hoi, mijn naam is Lucas en ik ben 21 jaar oud. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de automatisering van onze werkprocessen. Verder werk ik ook aan de websites van Compareweb en maak ik zo nu en dan een hele nieuwe website. Ik heb een MBO niveau 4 opleiding afgerond in 2017 en ben ongeveer 1 jaar later gaan werken bij Compareweb als full-stack webdeveloper. Sindsdien heb ik het hier enorm naar mijn zin!

team01

Jane Doe

Full-stack webdeveloper

Binnenkort onze nieuwe full stack webdeveloper!

team01

Jane Doe

Stagiair

Binnenkort onze nieuwe stagiair!