Compareweb sim only vergelijker

Compareweb heeft de beste sim only vergelijker ontwikkeld. De vergelijker is zeer gebruiksvriendelijk op alle devices en heeft een hoge conversie waardoor de omzet hoog is.

Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om onze vergelijker op de eigen website te plaatsen. De installatie is eenvoudig en je zult meer geld gaan verdienen.

De beste sim only vergelijker:

Hoogste conversie

Onze sim only vergelijker is de beste in de markt. De vergelijker is uitgebreid getest op gebruikers waardoor wij de hoogste conversie behalen.

Mobile first

De sim only vergelijker is in eerste instantie voor mobiele gebruikers gemaakt. Op alle schermgroottes werkt de vergelijker uitstekend.

Gebruiker centraal

Tijdens het ontwerp van deze sim only vergelijker heeft de gebruiker altijd centraal gestaan. De vergelijker is compleet gericht op de gebruiker. Door onze user tests zijn veel verbeteringen doorgevoerd.

Uitstekende support

Wij leveren uitstekende 24 / 7 support bij onze vergelijker. Al je vragen beantwoorden we snel en wij helpen je graag bij het installeren op jouw website.

Snel ingeladen

Dit is de snelste sim only vergelijker op de markt en wordt continue sneller. De vergelijker is zeer klein zodat hij snel inlaadt en werkt razendsnel.

Eenvoudig vergelijken

Met deze vergelijker kunnen gebruikers eenvoudig vergelijken. Ze vinden snel het beste abonnement voor hun eigen verbruik doordat alle filters gemakkelijk in te stellen zijn.

Prijzen altijd up to date

De prijzen worden continue gecontroleerd en bij wijzigingen wordt handmatig gecontroleerd of de prijzen kloppen. Wij garanderen juiste prijzen in de vergelijker.

Alles is aanpasbaar

Je kunt zelf CSS toevoegen, bepalen welke providers in de vergelijking zitten en nog veel meer. Hiermee sluit onze vergelijker goed op jouw website aan.

Beste commissiedeling

Wij hebben zelf ook grote websites in de telecom waardoor wij minder commissie van jou nodig hebben om door te kunnen ontwikkelen.

Continue verbetering

Wij verbeteren de website continue. Je kunt zelf kiezen of je de laatste versie van de vergelijker gebruikt of liever een oudere versie wilt behouden.

Goede statistieken

Je kunt overzichtelijk je omzet, laatste sales, kliks en conversie bekijken en analyseren in onze back-end. Ook kun je hier rapporten maken en naar excel halen.

Meld je nu aan!

Wil je deze vergelijker op jouw website hebben? Dat kan! Je betaalt geen aansluitkosten maar een percentage van de commissie. Wij helpen je graag met de installatie op jouw website.

Stuur een mail naar support@compareweb.org om je aan te melden.