Stagiair online marketing

Wij zijn gespecialiseerd in SEO en willen deze kennis graag met jou delen. Ben jij leergierig en wil je meer weten over online marketing en SEO? Kom bij ons stage lopen en je zult een gezellige en leerzame tijd beleven. Bij Compareweb kun je meewerken aan grote vergelijkingssites die voornamelijk gericht zijn op de telecomsector.

Wie we zoeken

Je studeert op MBO of HBO niveau in een marketing of communicatie richting. Naast je studie doe je ervaring op met SEO. Je houdt van gezelligheid, goede koffie, een gezamelijke lunch en flexibele werktijden. Eventueel wil je na je stage doorgroeien naar een bijbaan of zelfs een vast dienstverband.

De stage

Het is een veelzijdige stage waarbij je de content op alle websites optimaliseert en ervoor zorgt dat de websites beter vindbaar zijn in Google. Wij geven verschillende seminars waarin je veel zult leren over SEO, webteksten, online marketing, design, UX en programmeren.

Je denkt mee over wat bezoekers verwachten op een website en hoe de website optimaal aan deze verwachtingen kan voldoen. Doordat je in een klein team werkt kunnen we snel schakelen en is veel ruimte voor eigen inbreng mogelijk.

Jouw skillset:

  • Interesse in SEO
  • Kennis van wordpress
  • Basiskennis van HTML en CSS
  • Goed begrip van de Nederlandse taal
  • Creatief denkvermogen
Functie: Stagiair online marketing
Soort stage: Meeloop
Duur: Minimaal 4 maanden
Opleiding: MBO of HBO
Uren: 32 - 40
Locatie: Utrecht